Suomeksi, Uncategorized

Kirppis

kirppis

In English below…

Kaappini pursuavat itsetehtyjä vaatteita, joita en käytä enää ja joita en mahdu säilyttämään. Tässä päivänä yhtenä sain sitten idean tehdä blogin yhteyteen pienen kirpputorin, siinä toivossa, että nämä rakkaat, mutta käytöstä jääneet vaatteet saisivat uuden kodin.

Siispä pienen askartelun jälkeen esittelen oman kirppikseni:

blogikirppiskuva.png

Kaikki tuotteet ovat käytettyjä, joskin osaa on käytetty vain muutamia kertoja. Toistaiseksi kauppa on uusi ja toimii vain Suomessa. Maksaa voi Paypalin kautta. Paypal-tiliä ei välttämättä tarvita, vaan Paypal hyväksyy myös luottokortin.

Pyydän kärsivällisyyttä, mikäli alkuvaiheessa ilmenee toimintahäiriöitä. Ongelmatilanteissa ota minuun yhteyttä: contactme@withmyhandsdream.com.

Tässä muutamia tällä hetkellä myynnissä olevia vaatteita:

Lisään kirppikselle pikku hiljaa vaatteita, kunhan saan ne kuvattua.

first-blossom_small

My closets are bursting with homemade garments that I don’t wear anymore and that I have no room for. The other day I got an idea to make a little flea market alongside my blog in the hopes of getting new homes for these dear but unused clothes.

So, after using my engineering skills I managed to make a little online shop

All the products are used, although some have only been worn a few times. For the time being the shop is new and works only in Finland. You can pay through Paypal. You don’t necessarily need a Paypal account since Paypal also accepts credit cards. 

I do ask patience, if you encounter any malfunctions. In the case of any problems, contact me at contactme@withmyhands.com.

 

Kiitos käynnistä blogissa ja Hauskoja Shoppailuhetkiä!

Thank you for reading and Happy Shopping!

 

Katja

Leave A Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: