Toimitusehdot (Terms and Conditions)

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Kun tilaus on tehty, sähköpostiisi tulee vahvistus tilauksen vastaanottamisesta ja toimittamisesta. Jos verkkokaupan tai tilauksen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä minuun sähköpostitse contactme@withmyhandsdream.com. Jos tuotetta ei syystä tai toisesta pystytä toimittamaan luvatussa ajassa, otamme sinuun yhteyttä välittömästi.

Tavaroista ei oteta vastaan varauksia.

Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.

Hinnoissa ei ole mukana arvonlisäveroa, sillä kyseessä on yksityishenkilöiden välinen käytettyjen tavaroiden kirpputorikauppa. Varaan itselleni oikeuden muuttaa tuotteen ja toimituskulujen hintaa siinä tapauksessa, että hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe.

Tuotteet on tarkoitettu yksityiskäyttöön.

MAKSUTAVAT

Paypal Checkout.

TOIMITTAMINEN

Pyrin saamaan tuotteet postiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös halutessasi noutaa ostoksesi ja säästyt toimituskuluilta. Nouto onnistuu Espoon Leppävaarasta, tiistaisin, keskiviikkoisin tai perjantaisin, mutta jokainen nouto on sovittava erikseen, jotta tiedän olla paikalla.

Digitaaliset tuotteet toimitetaan automaattisesti maksutapahtuman jälkeen. Linkki, jonka kautta tuotteet voi ladata itselle toimitetaan sähköpostilla. Digitaalisen tuotteen voi ladata korkeintaan 5 kertaa.

PALAUTUS

Blogikirppiksellä asioit kuin millä tahansa kirpputorilla. Koska kyseessä on yksityishenkilöiden välinen kirpputorikauppa, palautusoikeutta ei ole. Pyrin kuvaamaan tavarat vikoineen mahdollisiman hyvin. Luethan kuvauksen huolellisesti. Jos kuitenkin tuotteen tai toimituksen kanssa on ongelmia, otathan välittömästi yhteyttä minuun: contactme@withmyhandsdream.com.

%d bloggers like this: