Äiti-teksti ristipistoin
Embroidery,  My projects

Hyvää äitienpäivää – Happy Mother’s day

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille. Itsekin olen saanut nauttia lokoisasta aamusta sänkyyn kannettuine aamiaisineen. Lapset olivat askarrelleet hienot kortit ja edessä on vielä lounas, kakkua ja leffa! Oma äitienpäivälahjani lähti lasten tekemien korttien ohella pohjoiseen jo muutama päivä sitten.

Happy Mother’s day for all mother’s who are celebrating today. I have enjoyed slow morning with a breakfast in bed. The children had made lovely cards and I am looking forward to a lunch, cake and a movie. My own gift was sent early together with cards the children made.

Kirjailtu pyyhe äitienpäivälahjaksi. Mother's day gift towel.

Löysin Menitasta tällaisen ristipistoille tarkoitetun pikkupyyhkeen, johon oli helppo kirjailla äidin nimikirjaimet ja sanat “äiti” ja “mummi”. Pinterestistä löysin paljon kirjainmalleja kirjailun avuksi. Äiti kyllä lahjan saatuaan tuumi, että näin koreaa pyyhettä ehkä uskalla likaantumisen pelossa käyttää!

I found this towel that was meant for cross stitch embroidery. I found a lot of good embroidery patterns for free on Pinterest and embroidered my mother’s initials AP and the words “äiti” (=”mother”) and “mummi” (“grandma”). My mother got the present and was wondering if she could ever use the towel since it was too pretty!

Tässä vielä lähikuva nimikirjaimista:

Here is a larger picture of the initials:

AP nimikirjaimet ristipistoin. AP initials in cross stitch.

Nyt suuntaan viettämään hauskaa päivää perheen kanssa!

Now I’m off to have a nice day with my family!

Katja

I am a mother of two. I sew, knit and create and blog about it.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d